0 - dVcAf9kGnvAS5xpqQQdHU8BnQsiXc3tXtGJa9C3hHgA

Szolgáltatott Iroda, Azonnali Iroda Budapesten

csoport1
csoport2
csoport3

Küldés

.

Irodapiaci Hírek

Budapest top 5 szolgáltatott iroda centere

2018. 01. 30.
Napjaink egyik nagysikerű új megoldása cégek számára a szolgáltatott iroda. Az elmúlt években egyre több az igény egy teljes körű szolgáltatás bérlésére, hogy a teljes stáb a lényegi munkára koncentrálhasson. Ezekben az irodaközpontokban a cégek előre kialakított irodákat bérelhetnek, és ennek nyomán a bérleti szerződés aláírása után azonnal, kialakítási idő és költségek nélkül költözhetnek, és kezdhetik el munkájukat. Ha cége éppen ilyen megoldást keres, ezek Budapest legjobb szolgáltatott iroda centerei.
Corvin 5 Irodaház

Új irodaház épül a Corvin Sétányon

2017. 10. 20.
Elindultak a Futureal-csoport fejlesztésében épülő Corvin 5 irodaház építési munkái, amelynek első üteme várhatóan 2018 végéig készül el. A 90 millió euró értékű épületegyüttes a legmodernebb, környezetbarát technológiai megoldásai miatt, a Well Building minősítéssel díjazhatják - Magyarországon elsőként - miután az irodaházat már regisztrálták a nemzetközi folyamatban.
Hong Kong-i irodaárak

Ezekben a városokban lehet a legdrágábban irodát bérelni

2017. 10. 20.
Hong Kong központja és a londoni West End áll a CBRE globális listájának élén: ebben a két városrészben a legmagasabbak az irodabérleti költségek a világon. Budapest belvárosában a londoni költségek alig tizedét fizetik a bérlők - derül ki az ingatlan-tanácsadó legfrissebb kutatási adataiból.
Már minden negyedik irodaház zöld minősítéssel rendelkezik

Már minden negyedik irodaház zöld minősítéssel rendelkezik

2017. 03. 01.
Egyre több irodatulajdonos ismeri fel, hogy a versenyképesség érdekében olyan felújításokat kell eszközölnie, amelyek költséghatékonyak és növelik az irodában a dolgozói jóllétet. A régi irodák belső tereit és műszaki rendszereit is a 21. századi irodabérlők igényei szerint újítják meg. A törekvéseket legtöbben pedig a piac felé minősítéssel is szeretnék igazolni – ami meglátszik az irodapiaci statisztikákon is.
Megvannak az év legjobb irodái!

Megvannak az év legjobb irodái!

2017. 02. 23.
Az év ingatlanpiaci rendezvényeként beharangozott versenyen rekordszámú jelentkező indult: 9 kategóriában 136 versenyző jelentkezett.
BudaPart: Már elindult Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztése

BudaPart: Már elindult Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztése

2017. 02. 15.
Zöld utat kapott Budapest első, 120 méter magas felhőkarcolója a Kopaszi-gáton. A Dunára néző erkélyes lakások mellett, olyan környezettudatos irodák is épülnek, amelyek technikai felszereltsége mindenben megfelel majd a XXI. század irodapiaci elvárásainak.

Oldalak

Kapcsolat

1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8

share on facebookshare on twittershare on linkedIn

© SzolgáltatottIrodák.hu 2020. Minden jog fenntartva.