0 - crvEJWECgR4atO3SQ1aDya00i0tol5DCvVtA_8h4EkQ

Szolgáltatott Iroda, Azonnali Iroda Budapesten

csoport1
csoport2
csoport3

Küldés

Új irodaház épül a Corvin Sétányon

share on facebookshare on twittershare on linkedIn
2017. 10. 20.
Corvin 5 Irodaház
Elindultak a Futureal-csoport fejlesztésében épülő Corvin 5 irodaház építési munkái, amelynek első üteme várhatóan 2018 végéig készül el. A 90 millió euró értékű épületegyüttes a legmodernebb, környezetbarát technológiai megoldásai miatt, a Well Building minősítéssel díjazhatják - Magyarországon elsőként - miután az irodaházat már regisztrálták a nemzetközi folyamatban.

A két ütemben épülő Corvin 5 irodaház a Corvin-negyed keleti oldalán helyezkedik el, a Nokia Skypark irodaház közvetlen szomszédságában. A 27 000 négyzetméteres, ‘A’ kategóriás irodaházat a digitális korszak elvárásainak megfelelően, a legmagasabb nemzetközi sztenderdeknek megfelelően építették; az irodaépület már tervezési fázisában megszerezte a BREEAM Very Good fenntarthatósági tanúsítványt, valamint regisztrálták a Well Building Standard (WELL) minősítési folyamatban. Az International Well Building Institute nemzetközi besorolása a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el.

Az irodakomplexum építésénél nagy hangsúlyt fektetnek a zöld környezet kialakítására, az épület földszintjén belső kert kap helyet, illetve az irodaház nagyméretű tetőterasszal is kiegészül, valamint automata árnyékoló, hővisszanyerő gépészeti rendszerrel, napkollektorokkal, biciklitárolókkal, zuhanyzókkal, víztakarékos szaniterekkel, valamint elektromosautó-töltőkkel is felszerelik majd.

Futó Gábor, a Futureal-csoport alapítója közleményéből kiderül: „A Corvin 5 megvalósulásával 100 ezer négyzetméternyi bérbe adható területet tudunk nyújtani Budapest egyik legfrekventáltabb terültén, a Corvin-negyedben, és ezzel egy teljes városrésznek adunk új lendületet. A Corvin 5 megoldásai lehetővé teszik, hogy az épület technológiai fellegvárként szolgálja ki a jövőbeni bérlők legmagasabb igényeit is.”

A közelben található más irodaházakkal együtt, mint például a Corvin Iroda Park, a környéken mintegy 100 üzlet, étterem, kávézó, fitnesz-wellness központ, gyors mosoda, posta, bankfiók és mozi található.

 

Forrás:

 

http://www.napi.hu/ingatlan/ujabb_irodahaz_epitesebe_kezdett_a_futureal.643550.html

 

https://ingatlanhirek.hu/iroda/mar-epul-corvin-5-irodahaz-corvin-setanyon/

 

Kép:

 

http://realista.hu/

 

Kapcsolat

1132 Budapest, Váci út 22-24. 3. em.

share on facebookshare on twittershare on linkedIn

© SzolgáltatottIrodák.hu 2020. Minden jog fenntartva.