0 - vCgIqdnt9fuvIvX8pwsaHuqe7ygF2ufc61tZLP61-SY

Szolgáltatott Iroda, Azonnali Iroda Budapesten

csoport1
csoport2
csoport3

Küldés

Budapest top 5 szolgáltatott iroda centere

share on facebookshare on twittershare on linkedIn
2018. 01. 30.
Napjaink egyik nagysikerű új megoldása cégek számára a szolgáltatott iroda. Az elmúlt években egyre több az igény egy teljes körű szolgáltatás bérlésére, hogy a teljes stáb a lényegi munkára koncentrálhasson. Ezekben az irodaközpontokban a cégek előre kialakított irodákat bérelhetnek, és ennek nyomán a bérleti szerződés aláírása után azonnal, kialakítási idő és költségek nélkül költözhetnek, és kezdhetik el munkájukat. Ha cége éppen ilyen megoldást keres, ezek Budapest legjobb szolgáltatott iroda centerei.

1. Tower Offices MOM Park Irodaház

Mit kell tudni róla?
Jelenleg ez talán Budapest legjobb szolgáltatott irodája. Az „A” kategóriás szolgáltatott irodacenter a Mom Park Irodaház legfelső emeletén helyezkedik el, exkluzív irodaközpont irodahelyiségei azonnal költözhető, panorámás irodákat kínálnak stílusos, olasz deisgnbútorokkal beredezve, így biztosítva maximális kényelmet és reprezentatív üzleti környezetet. Szolgáltatásai között megtalálhatók többek között a digitalis és VOIP alapú telefonálás lehetősége, titkársági szolgáltatás, IT szolgáltatás, 24 órás elérhetőség, recepció és telefonszolgáltatás, konferenciaterem audiovizuális felszerelésekkel, kávézó, sőt az irodákban frissen facsart narancslé és Nespresso kávé fogyasztására való lehetőség is elérhető.  

Hol található?
1123 Budapest, Alkotás u. 53. 6.em

2. President Regus

Mit kell tudni róla?
Ebben a magas színvonalú új irodaházban a következő szolgáltatások elérhetők: a 24 órás elérhetőség, professzionális recepció és telefonszolgáltatás, kártyás belépés, tárgyalótermek, konferenciaterem, ITszolgáltatás valamint 12 főt befogadó business lounge lehetőség. Az irodák azonnal költözhetők.

Hol található?
1054 Budapest, Kálmán Imre u. 1.            

3. Tower Offices WestEnd Irodaház

Mit kell tudni róla?
Budapest legújabb, exkluziv szolgáltatott iroda-komplexuma, változatos méretben (12nm - 36nm) kínál bútorozott, napfényes irodahelyiségeket. Az irodákhoz teljeskörű recepciós- és concierge-szolgáltatást biztosítanak. A legmodernebb eszközökkel felszerelt szolgáltatott iroda-komplexum területén business lounge, exkluziv tárgyalók, audiovizuális helyiség és fitnesz terem is megtalálhatóak. Az épületben mélygarázs és egy zöld belső terasszal rendelkező Coffeeshop Company kávézó is helyet kapott.

Hol található? 
1132 Budapest, Váci út 22-24. 7.em

4. Loffice Mini

Mit kell tudni róla?
Ha kisebb cég keres instant megoldást, akkor a Loffice Mini a tökéletes lehetőség. A LOFFICE Coworking egy új típusú munkastílus: munkatér, illetve a kapcsolatépítés és önképzés helyszíne. Host és irodai szolgáltatásai segítik a coworkerek üzleti közösségét. A Király utcai patinás pesti bérházban található nagypolgári lakásból kialakított 6 önálló coworking stúdió a klasszikus polgári stílust, a szofisztikált, ergonomikus designt és a kortárs képzőművészetet játékos módon ötvözik.

Hol található?
1061 Budapest, Király u. 14. III/1 

5. House of Business Roosevelt 7/8

Mit kell tudni róla?
Májusban nyílik majd Budapest legújabb, csúcs színvonalon felszerelt szolgáltatott iroda business centere. A kínált szolgáltatások között megtalálható többek között a 24 órás elérhetőség, recepció és telefonszolgáltatás, kártyás belépés, tárgyalótermek, konferenciaterem, ITszolgáltatás valamint 12 főt befogadó business lounge lehetőség.

Hol található?
1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.

 

Még több lehetőséget keres? Nézze meg a www.szolgaltatottiroda.hu oldalt.

Kapcsolat

1132 Budapest, Váci út 22-24. 3. em.

share on facebookshare on twittershare on linkedIn

© SzolgáltatottIrodák.hu 2020. Minden jog fenntartva.