0 - QXwl9THF9VBbuuPu1_BUdSL3AMWN_-0lAAJRe9BUHsM

Szolgáltatott Iroda, Azonnali Iroda Budapesten

csoport1
csoport2
csoport3

Küldés

BudaPart: Már elindult Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztése

share on facebookshare on twittershare on linkedIn
2017. 02. 15.
BudaPart: Már elindult Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztése
Zöld utat kapott Budapest első, 120 méter magas felhőkarcolója a Kopaszi-gáton. A Dunára néző erkélyes lakások mellett, olyan környezettudatos irodák is épülnek, amelyek technikai felszereltsége mindenben megfelel majd a XXI. század irodapiaci elvárásainak.

Épülhet 120 méteres toronyház a Kopaszi-gát mellett, miután a Fővárosi Közgyűlés módosította Budapest településszerkezeti tervét és rendezési szabályzatát.

Lakóházak, irodák és rekreációs helyek egyben.

Az új negyed egyik felét lakóházak alkotják majd (2500-3000 lakással számolnak, ami nagyjából 4-5 ezer embert jelent), a másik felét pedig irodaházak, vagyis munkahelyek. A terület beépítésére a városnegyed koncepcióját és a településszerkezeti terveket a dán Adept iroda készítette.  A koppenhágai Adept nemzetközi díjat is nyert már a stockholmi Royal Seaport terveivel. A budapesti környezetbe álmodott terv központi eleme egy hatalmas zöld park, amely köré közel harminc épületegyüttest álmodtak meg egy 120 méteres toronyházzal. A terület fejlesztői valóságos városrészt, lakónegyedet terveztek, ami nem csak egy hely lesz, ahol sokan laknak, és ahova legalább annyian járnak dolgozni, hanem ahova az emberek eljárnak kikapcsolódni és pihenni.

Inspiráló A+ kategóriás irodák

A HR stratégiának ma már egyre több helyen része, hogy a munkahely, az iroda minél kellemesebb, inspirálóbb teret nyújtson a képzett munkaerőnek. A BudaPart irodaházai A+ kategóriás, LEED/BREEAM minősítéssel rendelkező, hatékony és környezettudatos épületek, rengeteg lehetőséget tartogatva az itt dolgozóknak és a budai hangulatot kereső cégeknek- írja a budapart.hu.

Kapcsolat

1132 Budapest, Váci út 22-24. 3. em.

share on facebookshare on twittershare on linkedIn

© SzolgáltatottIrodák.hu 2020. Minden jog fenntartva.